9.05.2010 г.

Мasturbate through choking



Аутоеротична асфикция (мастурбация по време на задушаване)- според експертите може да доведе до една от най-срамните причини за смърт. И има защо- едва ли някой иска тялото му да бъде намерено голо и завързано в странна поза стил кунг фу, с разпилени наоколо порно списания или видео. Спирането на притока на кислород до мозъка води до замаяност, което при някои хора поражда приятно усещане. Разбира се, ако не внимавате, може да си умрете от кеф, буквално.

Оказва се, че този вид парафилия не е нещо ново под слънцето, като първите писмени данни датират от около 1600г., когато с аутоеротична асфикция се е лекувала импотентност- колко успешно е вече друг въпрос.
Годишно този вид сексуално задоволяване/отклонение дава грубо 1000 жертви, повечето мъже във възрастова група 12-25 години. Телата са намерени овързани или с найлонов плик около главата, често присъстват и s&m елементи. Предполага се, че броят на жертвите е всъщност много по-голям, но тъй като темата е табу за обществото, най-често причината за смърт се изкарва самоубийството.

Ето и две от най-известните звезди от тази област:
 Дейвид Карадайн / Майкъл Хътчинс
72-годишният световно известен актъор, който за жалост ни напусна миналата година, е намерен в хотелска стая. Неговият колега музикант Майкъл Хътчинс (вокал на INXS), за когото официално се смята, че се е обесил на колана си, всъщност е леко прекалил със забавленията, за което говорят и порно списанията, намерени под краката му...

0 коментара:

Публикуване на коментар