22.08.2013 г.

Бебешка супа за душата...

...или супа от бебета по китайки. Ако не сте чели поредната гнусотия, която човечеството е склонно да яде - продължете с поста нататък. 18+

В Китай се вярва, че супата от бебета помага за плодовитост и общото укрепване на организма, както и, че е вид афродизиак. Основната съставка са човешки ембриони и бебета на няколко месеца, често и такива на над 5 месеца. Цената им е от около сто до няколко хиляди долара, в зависимост от способността за пазарене и възрастта на бебето. Най-скъпи са големите мъжки бебета, които биват осигурявани за хората с най-много връзки сред чакащите в листа. Множество двойки сред бедните се отказват от бебетата си, ако полът им е женски, тъй като в Китай за деца са предпочитани мъжките бебета и съответно след аборта бебето бива продавано като нечии чужд деликатес.

Широко се търсят и плацентите, както и бебешки части и вътрешности, които влизат в много рецепти. И макар това да не се отнася за множеството китайци и китайските закони да забраняват яденето на човешки ембриони, тази практика продължава да съществува наред с болници, от които директно могат да се правят поръчки. За фините китайските канибали няма нищо отблъскващо, тъй като смятат, че това е просто ядене на "по-висша форма животно."





0 коментара:

Публикуване на коментар