21.10.2010 г.

VILF: Vampires I'd Like To Fvck




 Селене (Kate Beckinsale), Underworld

Кейт Бекинсейл рита задници, пие кръв и изглежда невероятно секси в ала - матрикс аутфит.


 Дракула (Gary Oldman), Bram Stoker’s Dracula

Дори и облечен като откачалка и в главната роля на Дракула, Гари Олдман си остава Гари Олдман.


 Сейди Блейк (Lucy Liu), Rise

Макар и по-привлекателна в Ангелите на Чарли (примерно), Луси Лиу тук играе ролята на любопитна репортерка. Изнасилена и убита от група вампири, Сейди се завръща от гроба, този път с жажда за отмъщение.


 Деймън (Ian Somerhalder), The Vampire Diaries

„Дневниците на вампирите” наред с (малко) сладникавата физиономия на Мира Добрев („българката”, която просто е родена в България) блести и с Деймън- злият брат.


 Джесика Хамби (Deborah Ann Woll), True Blood

Скоровампирясалата девойка ни привлича естествено със своята невинност, дори и в екзистенциалните моменти, в които се чуди как да се отърве от трупа на тираджия.


 Olga Kurylenko, Paris Je T’aime

Настрани от хубостта й, в този филм я обичаме първо заради факта, че си забива зъбите в естествено дразнещото същество Елайджа Уд, за да го отърве от мъките му. Макар и с кратка роля, Олга кара мъжете да се наредят на опашка, за да дарят кръв. Доказва се и в „Quantum of Solace”.


 Луис (Brad Pitt), Interview With The Vampire

Депресираният след смъртта на дъщеря и съпруга Луис започва съвсем нов живот-  състоящ се предимно в пиене кръвта на плъхове. „Интервю с вампир” тласка стремглаво напред кариерата на Брад Пит (не може да се отрече и доброто му изпълнение в “The Dark Side оf Тhe Sun”).
А превърналият го във вампир Лестат (Том Круз) няма място тук, тъй като си остава откачен сциентолог. Нямат място и героите на Twilight- филм, чието съществуване упорито отричам.


 Акаша (Aaliyah), The Queen of the Damned 

Жалкото продължение на „Интервю с вампир” , но за това пък с много по-добър саундтрак, е по-малко жалко благодарение на (предалата богу дух) r&b изпълнителка- Алая. Кралицата на вампирите Акаша тук затолява жаждата си за кръв ту с хора, ту с вампири.


 Катрина (Sheryl Lee), Vampires

По-известна с ролята си на Лора Палмър от Туин Пийкс във Vampires Шерил играе проститутка, превръщаща се във вампир. Това може да не е най-добрият филм на Джон Карпентър, но пък става.


 Ерик Нортман (Alexander Skarsgard), True Blood

Шведът, играещ един от вампирските шефове в True Blood (и може би истинската звезда в сериала) се появява и във видеото на Lady Gaga “Paparazzi”.

Кристин Бауер (Kristin Bauer van Straten), True Blood

Кристин може и да е най-известна с ролята си на Пам в Тру Блъд, но всъщност е била и в Everybody Loves Raymond, Dark Angel, Two Аnd a Half Men, LA Law, Seinfeld, Star Trek: Enterprise, CSI, Desperate Housewives, Dharma & Greg, Bones и други. В True Blood отлично играе ролята си на строга господарка и пълна хейтърка.


 Лилит (Angie Everhart), Bordello of Blood

Забележителната Енджи Евърхарт в ролята на палавата майка на всички вампири в „Разкази от криптата.”


 Stephen Dorpff, Blade

Може би най-известен с ролята си на вампира Дийкън Фрост в Блейд.


 Шарън Тейт, The Fearless Vampire Killers

Забавна (но малко мудна) Роман Полански вамп-комедия. Г-жа Тейт би била страхотна актриса, ако семейството на чичко Менсън не я бяха накълцали бременна. Но миналото си е минало. Чарли е все още в затвора, а Роман Полански също се е запътил натам.


 Evan Rachel Wood, True Blood

Нашумяла в "16" и с връзката си с Мерилин Менсън, тук Уд е в ролята на 100-годишната кралица на Луизиана- Софи Ан.

7 коментара:

bungle каза...

Добре си ги подбрал. :P

Vainpire каза...

Of corpse.
hihi.

Анонимен каза...

аз бих добавила и Стюарт Таунсенд в Кралицата на прокълнатите http://assets.nydailynews.com/img/2008/11/19/gal_vampire_aaliyahstuart.jpg

Анонимен каза...

Стига простотии, бе!

Bla каза...

Еби си майката, анонимнико.

Vainpire каза...

хаха, някой има нужда от кръвопускане...

Анонимен каза...

smqtam che trqbva da byde dobavena kristin bauer(pam-true blood)tq e mn qk vampir

Публикуване на коментар