17.11.2012 г.

Bands We Like: Planningtorock

Planningtorock (или PTR) е името на групата, зад която стои Janine Rostron. Най-точно стилът й може да бъде описан като безполова смесица от донякъде близки артисти - Fever Ray, The Knife, Zola Jesus и Light Asylum.

16.11.2012 г.

American Horror Story: Asylum

AHS се завърна с втория си сезон, Asylum. Ако в предната част  действието се развиваше около семейство в обитавана от духове къща, то в Asylum авторите на сериала са се постарали да сложат по нещо от всичко, което ни плаши. Болница за психично болни, експерименти с пациенти, обладани от демони монахини, серийни убийци и жестоки  извънземни.

7.11.2012 г.

заРазно

Странен, странен ден. В главата ми се въртят едни такива мисли... Оптимистите умират по-млади. Защото са по-глупави. Защото пренебрегват или омаловажават действителността. Или поне статистиката от проведени проучвания е такава. sex dwarf

5.11.2012 г.

Трансперсонална любов

Genesis Breyer P-Orridge (1950 - ) е фронтменът на Throbbing Gristle (едни от създателите на индустриал музиката) и Psychic TV, който с втората си жена Lady Jaye Breyer P-Orridge (1969 – 2007) решават да създадът пандрогинен съюз, противопоставяйки се на идеята за отчуждението и смъртта. Това е съюз на голямата любов, която превръща споделящите я в ново създание, докато различията между тях изчезват както психологически, така и визуално.