29.11.2010 г.

Bands We Like: N.E.M.E.SYS - The Temple Of Nemesys


 Nano.Elements.Metabolism.Experimental.SYStem. Малко Deathstars, малко Gothminister, индъстриъл и ъндърграунд електро бийтове- злосторният коктейл от звуци е забъркан. Не очаквах такова добро представяне от френска група, но не се и изненадах, тъй като в Европа започна да се произвежда музика на отлично ниво, докато американската сцена е тотално в застой и преповтаряне. 

6.11.2010 г.

Zombocalypse

 

-В началото Бог сътвори небето и земята и зомбита изпълзяха от пяната на сътворението
-А земята беше неустроена и пуста; и тъмнина покриваше бездната; и Бог каза: „Мамка му, какво ще правя с тези зомбита! Прецакват ми цялото място.”

4.11.2010 г.

Bands We Like: Alien Vampires - Harshlizer (2010)


Съвсем неочаквано в любимия ни месец на злото изтече четвъртият студиен албум на "извънземните вампири". Открояващи се като хедлайнери в харш/х/електро жанра, Alien Vampires отново ни дават албум, който върви ръка за ръка с доза мрак и странни за нас прахообразни вещества.

1.11.2010 г.

Monsters, Unite!!! It Is Halloween.

Бойс енд гулс, малки и големи чудовища, създания наясно и такива не наясно със същността си, днес празнуваме един много специален ден. Вещици и вампири, зомбита от близките гробища, духове и гаргойли, излезте от бърлогите си и пищете!